torsdag 18 juni 2009

Ödets ironi


Jag är så inihelvete jävla hungrig!

Äntligen, efter två veckor utan tillstymmelse till matlust skulle jag kunna sluka ett helt smörgåsbord. Ja, fast det får jag ju inte. Vet ni vilka oerhörda smitthärdar såna är?

Men är det inte ironiskt att nu när jag äntligen vill, så FÅR jag inte äta, eller ens dricka?

Snart blir det dock ändring. Kl 15 ska jag dricka en liter kontrastvätska. Mums. Ser det som en tidig och rejäl avsmakning av midsommarbålen.

Bålen, haha, det är ju den som ska skiktröntgas kl 17. Hur kul som helst. Eller? Märks det att jag har näringsbrist?

13 kommentarer:

Monica sa...

usj din stakkare,och som du säger det är väl typiskt när du är sugen får du inte!!
Lider med dig!

Anonym sa...

Bra med aptit, dåligt att matvägras! Hoppas du undersöks snart efter kontrastvätskan då så du får i dig någe. Tror inte det är så ovanligt att man går med magkatarr, magsår, andra åkommor i magen en bra period innan man säger till/kollar upp. Kanske särskilt kvinnor som i perioder har vissa besvär med mage/tarm/krämpor hit och dit fast av andra, rätt vanliga anledningar som stavas m-e-n-s.

Här tvättas och jobbas det och ja, jag har ätit. Gulle dig, som frågade det :)

Midsommar, schmidsommar förresten. Det kan man ju alltid ta en annan dag! Tänk vilken hets det ändå blir för de flesta och hur många planer som måste läggas om för att det, som nu eller i alla fall nyss, regnar, hihi.

Sitter med bildurval till en utställning, den som jag berättade om: Humoristad por la libertad de prensa. Underbara karikatyrer. Vi får plats med ca 25 bilder på väggen. Urvalet jag och en annan gjorde på lunchen häromdan smalnades av till ca 60 :) Så vi ska banta ner det till 40 under dagen och få dem för påsyn.

Kram, over and out for now så tar du hand om lilla maggen.

Eve

Anonym sa...

Hahahaha, din humor är underbar som vanligt :D

Hoppas bålen smakar och att bålen ser fin ut rakt igenom. Ufon undanbedes.

Kramar i massor
Esset

Anonym sa...

Mitt lilla måndagsexemplar!
Har varit helt avskuren från allt och alla nere i pisskåne. Loggar in och läser det här!
Kände mig just tårögd över allt skit här nere den senaste veckan. Hmm, kommer nog över det nu...
De världsliga problemen har varit;
ingen värme, hantverkare som stuckigt med pengarna, värme, ekande i hela huset av panna tom till sovrummet två våningar upp, hot från hantverkare. Nu ringa låssmed som byta lås men vet inte om det hjälper mot skalliga män i kristiandstad...
Tänker iaf mycket på dig. Det gör vi alla här. Lovade att skicka en hälsningar från tjejerna till dig och till dina killar.
På tal om mat så har jag jordens bästa kall-sås-som-passar-till-allt till dig när du äntligen får komma ut och grilla igen. Skulle tydligen vara bra för hälsan också :)
Tusen kramar
c

Anonym sa...

Hej min vän! Nu åker vi till Grissle och jag lovar att ta det lugnt på vägarna!! Vi kommer att sakna dig massor! Nubbeskålar till dig ändå! Massor, massor av midsommar hälsningar och de varmaste kramar till dig. Hoppas du snart mår bättre igen. Stor kram från Åsa och killarna

Sus sa...

=( Usch...inte läge att säga Skål va..??

Anonym sa...

Heja Jos! Du är så värd en midsommar nu utan smärtor och komplikationer.

Vi kommer sakna dig som ATTANS, tomt utan dig runt stången.....men jag tror du ändå kommer ha det varmt och torrt, vi kommer säkert vara blöta och frysa!!

Så vi tar nya tag och ser fram emot en vanlig Singömidsommar med dig nästa år :-). Då ska vi banne mig vara laddade ända ut i tårna :-)!!

Kanske N med sötisar vill komma över o ha knytis-samling i vanlig ordning sen på kvällen tro?? Vi får kolla upp det helt enkelt.

Nu åker jag snart när bilen är fullpackad och hämtar upp svärmor på väg ut.....
J anländer Bromma flygplats senare i kväll och blir hämtad av bästisen Gunnar som hänger med ut över midsommar.

FINNS DET HJÄRTERUM, SÅ FiNNS DET STJÄRTERUM -(känns som vi har fullt hus för jämnan nuförtiden, bara skoj:-)!)


Kram Kram Kram Kram Kram!!!!!!!!!!
/K

Singelmamman sa...

Tänker inte köra alls på midsommar. Ska undersöka Sthlms utbud av midsommarfirande. Och tänker skåla i bubblor för dig och med dig hela helgen. Så får du ta det försiktigt. (här har jag en hel massa skämt om skikt, röntgen men det tar jag en annan gång)
Kram

My sa...

Men va..... nu eru ju i omkörningsfilen på magproblem! Där ska du INTE va!!!!! Du har ju carncer för fasen; räcker inte det? Ska genast kontakta Sjukgudarna å såga åt som att lägga av med tramset! Magåkommor e min grej, okej? Puss påre gumman å hoppas att smärtan ger sig! Kan tipsa om att Ketogan e himlans bra om morfinet inte vill fungera ordentligt. Dessutom blir man inte lika pucko av det.... Pussåkram!

Jos sa...

tack för sympatin, alla. den värmer och gör det mindre ensamt här.

@c
vad i h-e är det för klåpare ni råkat ut för? polisanmäl genast! och byt lås. jag som var så lättad att ni rest bort från det just nu så läskiga S: flickmord förrförra veckan, mansmord förra veckan (yxa i huvudet). ta hand om er!
@My
jag tycker vi båda kan lämna magproblemen därhän. kasnke fam Skithufvud kan ta över dem? men du, jag håller mig gärna till morfin. för jag är gärna lite vilse i pannkakan när jag tvingas fira midsommar här.

Eva-L sa...

Hej Josefin!
Det låter förfärligt förfärligt allt det här. Jag vet inte om du minns mig, vi sågs i höstas på en möhippa. Jag hittade tillbaka till din blogg (efter att ha googlat fram den då i höstas) häromdan, och det är gag glad för. Trist att du har det så jävligt bara. Hoppas du får nåt att äta imorgon! Om man får äta efter en skiktröntgen.

Aggie sa...

Ønsker deg en så god helg som mulig. Jeg ska tilbringe min helg på lokalsykehuset som en nattlig "vit vålnad"...;-)Jeg lover å være snill med "mine" pasienter, og ikke stikke dem alt for mange ganger. Jeg synes du har en aldeles spesiell evne til å beskrive dine dager på. Fengslende, tenkverdt, morsomt og sant. Så veldig, veldig sant.

Jos sa...

@Eva-L
det är klart jag minns dig. vad kul att du hittat hit. följ gärna med på den fortsatta resan mot tillfrisknande. och du, vi kanske ses till hösten när vår gemensamma vän kommer hem. välkomstfest?!
@Aggie
hoppas nattpasset var lugnt. tack för dina fina komplimanger. jag försöker fortsätta att vara sann.