tisdag 23 juni 2009

Mmmm ... mord!


Morden i Midsomermyser med min Mumrik.
Mumsar matiga motatisskruvar med magnifik mangoläsk.
Masar mig mot mmmm ... ?

Mä, mu mlutar mag.
/Mamma Mu

7 kommentarer:

Mångmamma sa...

Och jag som just haft förmånen av att få natta delar av barnaskaran med "Mamma Mu".
Krax på dig!

Anonym sa...

Mmmmmm mord i mungsholmen med, med Monas.... Monatt! /K

Anonym sa...

Hoppas på att kunna släppa på läppmuskulaturen när jag tryckt på skicka och tar mej an nästa inlägg. Dessutom tänker jag bara på choklad istället för braiga barnböcker och Mumrikmys.

christel sa...

Har läst din blogg ett tag men inte kommenterat.
Mest för att jag oftast inte vet vad sjutton jag ska säga...
Saker som inte fungerar kan ju vara..
"Fin blogg, läs min också", vilket för övrigt är den mest intensägande kommentar som finns.
Eller den vanliga "Ha en bra dag", även den otroligt meningsfull:/
Men vem vet, någon dag kanske jag har något vettigt att säga och då du...
Men så länge så läser jag och tar till mig

Anonym sa...

Hej min vän!
Hoppas du och dina prinsar får en toppenfin dag idag. Förstår så att du längtar efter dem! Och att de längtar efter dig! Jag fick ju nästan en heldag med dem i söndags och det var en ren fröjd! Säger man så..., det låter lite gammeldags, men det var verkligen ur mysigt att träffa dem. Jag, Hugo och dina tre killar gick ned till den fantastiska (not!) lekparken vid Marinan. En liten utmaning att ta sig ned dit med tre små killar när det inte finns en cm till trottoar, rätt mycket bilar och så mycket spännande att titta på hela tiden och jätte kul att springa, hoppa och vingla ut i gatan. Vi kom iallafall fram hela och de fick leka. Sen vidare för lunch på Kalaset där 2xmormor mfl mötte upp. Pannkakor, våfflor och toast i stora lass. Vi letade sjöodjur under lilla Monetbron och sprang sedan vidare till Engströmsviken och hoppade på klipporna. Jag fick hålla T i handen flera gånger. Jag sa att jag frös och då kom han och värmde min hand i sin! Du har världens finaste, goaste killar! Men det vet du ju redan. Sen kom regnet och då tog vi eftermiddagspaus. Efter några timmar sågs vi vid kaninerna och norpade alla maskrosblad vi kunde se. Sen vidare till klipporna i vår vik där Majken med ma och på mötte. Den ena lilla killen efter den andra trillade i för det finns ju så mycket spännande att titta på vid havskanten! Hälsa hela familjen när de kommer till dig idag och ge en extra kram till T och tacka honom för att han värmde mina händer så bra! Jag längtar efter dig, stor kram från Åsa

Anonym sa...

Hoppas att det varit en bra dag idag! Kram Anna å Hempa

Jos sa...

tack alla, dagen blev fantastisk. och lite dramatisk. precis som livet är. berg- och dalbanans glädje och sorg avlöser varandra i en farlig fart.