torsdag 4 juni 2009

Hål i huvudet

"Du har inget hår på huvudet.
Du har hål i huvudet.
Mer hål än hår.
Vill du låna min Barbapappamössa idag?"

(Lillebror spekulerar.
Barn leverar verkligen sanningar.
Jag HAR hål, i och på huvudet.
Inget nytt.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha,ha,ha! Barn är fantastiska. När min dotter var i den åldern som dina barn är nu så hörde jag henne berätta till sin kompis "-min pappa har jättemycket hår på kroppen men inget på huvudet. Det har nog blåst bort när han åkt sportbil!"

Kramis på dig vännen.
//Cosmo

Anonym sa...

Nu svarar jag på alla senaste inlägg: No need to be om förlåtelse för att du legat lågt med kommunikation. Hellu, lixom. Vi är bara glada om du har det härligt med la familia!Och nån av oss alla har alltid lite koll efter kontakt med dig och då sprider vi infon. Sådeså.

Fy f-n för landstinget ibland. Och det här ska man bara ta. Gah. Säg till om du vill ha hjälp å strida. Sen asså. Hajar att det inte är fokus nu. Men den där som sa att man ska väl ligga på sjukhus om man är så dålig borde få träffa en pms-ig Piv. Huja säger jag. Huja. Passare din gamla mopp.

Åh, barn och hår alltså. Det är nå visst med det. När P:s kompis son var typ sex år kom han inspringande i garaget med massa kompisar där P och kompisen stod. Lillkillen tvärnitade, sladdade i farten och stannade upp och peka på på P och sa till sina kompisar: Det här är P, han har inge hår! Alla kompisar ba: Aha, ok, hej P. Och så sprang de vidare.

Sen brukade sex-åringe lägga sig som en makaron ovanför Ps axlar när han satt i soffan och stryka honom på skallen.

Kram te dig tösabiten. Må töpp med dina fina!

Tjockalocka sa...

Å hå hå! Är du hemma? Nu? Hur länge? Frukostfika imorgon eller får du ej vara offentlig? Kom just hem! Kram! /J.

Anonym sa...

Hej från Rhodos.
Vi har sett småtjejerna uppträda som Abba i Ministars på scenen. Makade med glitter och påklädda med finfina klänningar mimade de loss. Otroligt kul. Stolt lillebror vägrade somna.

Annars blir det mycket stenletande på stranden inkl slipade glasbitar i olika kulörer. Glass är bra för barn! Minst en om dan!

Vi hr köpt en uppblåsbar delfin - det kändes som en bra idé i affären, men är lite trångt i hissen och i lägenheten. Den har ju fenor åt alla håll - kanske varit bättre med madrass ( men det var ju jag - pappa- som handlade med C).

Ikväll ska vi försöka ta oss från hotellet för middag med grinolle( M alltså)

Kramar fam W