fredag 12 juni 2009

Sköten


God morgon!

Jag undrar så vad den här dagen har i sitt sköte. Eller vad mitt bjuder på för överraskningar, med tanke på gårdagens nedkomst.

Men är det inte ett ganska märkligt uttryck, "vad dagens har i sitt sköte". Jag förstår metaforen, men finner den lite porrig faktiskt. Vad tycker ni?

Och framför allt, vad har ni i era sköten idag?

7 kommentarer:

S sa...

Ja du, dagis är stängt och jag har övertalat maken att jag fick ta dagen. SKönt att få lite tvångsledigt från jobbet;)

Vi ska strax packa in oss i bilen, reahandla på hemtex (nya kuddar till landet och barnen) sen bär det ut till Kungens Kurva för ett premiärbesök på Zetas trädgårdar, rapporterar om morotskakan är liga god som Rosendahls...

Helgen spenderas sedan på landet, målandes och städandes inför Midsommarfirande...

Sköt om dig och hoppas du får en bra helg! STOR kram

Rindögatans sköte...

Jos sa...

låter härligt. jag måste vara kvar här, tjoho. känns sådär, faktiskt. hoppas få permis över misommar iaf.
tänk att du är rindögtans sköte, det måste vara ett stort ansvar.:-)
krama alla!

Anonym sa...

Oj, oj, ja dagens sköte innehåller alkoångor. Det som skulle bli en lite quick pop by och säga grattis till en student slutade med att vi, några tappra gamlingar satt kvar inne medan ungdomarna satt ute. Så själv önskar jag så att skötet inte på något sätt är inblandat i valet att bli kvar till sist.

Mer och mer nakenbilder här verkar det bli :)! You go girl!

Förstår att du undrar över vad dagen bjuder på efter gårdagen. Kanske lite sol, kanske lite utsläpp i hagen? Alltså promenad om betydelsen var oklar :).

Här skiner den i alla fall. Hoppas I och du hade det najs i går!

Kram Evert the gangsta

lisa sa...

i mitt sköte ligger en bebbe men i min dags sköte är det städa ur mitt kontor (som ser ut som....ja låt oss kalla det en kreativ röra) så att mina kollegor kan använda sig av rummet när jag är på mammaledighet.
Skriva ner instruktionslistor till de stackars satar som måste sköta mitt jobb när jag är borta då chifen inte vill ta in en mammaledighetsvikarie för mig.
backar upp datorer, fasta och bärbara, får hjälp att ställa in mobilen så den kan ta emot och skicka mail, en inte helt lätt uppgift, tacksam för vår datakilles påhittighet.
Ikväll middag med englandsgäster på Il tempo. har inte varit där på minst 4-5 år. åt då en ganska sorglig lila risotto. (fråga inte...)
alla kollegor frågar hur det känns. det känns skönt att gå på semester men väldigt märkligt att jag inte kommer tillbaka förrän nästa år. ljuva sverige som har så bra villkor för föräldrar. i USA där merparten av våra kunder finns får de två (2) veckor föräldraledighet efter födsel. sen blir det pumpa bröstmjölk och barnvakt. eller vara hemma utan lön.
nu närmast är det lunch i min dags sköte. är dock så less på restauranterna här i närheten...

Snokis sa...

Jag tycker att ordet sköte är ganska märkligt i sig.

Tjockalocka sa...

Nya sjuttiotalsjeans i (på?) skötet.

Dagen har hittills bjudit på buss, spårvagn ut på Djurgårn, korvätning, fisktittning på Aquaria, ösregn, spårvagn, buss, glass på ryss-Konsum (som bjöd på överraskningen all sill fem spänn! Vi bunkrade!) och nu fuskjobbar jag medan barnen dekorerar köksbordet med innehållet i kulspetspennor. Strax fika obetydligt norröver.

Stor kram, stor kram och stor kram igen.
J.

Hosanna sa...

Det beror på vilket sköte ;) i det ena ligger ingen eller inget just nu och i det andra vankas det regn, gnälliga ungar och en stor portion huvudvärk.

Men det är fint för då får man belöna sig med choklad.