torsdag 4 juni 2009

Granne med Bruce


Just nu har vi det rätt bra, min man och jag.
Jag är hemmaisolerad, men kan ändå gå på rockkonsert.
Och slipper regnet.

Har jag sagt att jag älskar att bo på Gärdet?

3 kommentarer:

Callie ( fd +1 trappa) sa...

Du brukar ju vilja ha rapporter om vad vi gör så;

I min lilla familj går vi på dagiskalas (både nya och gamla dagiset), tennisavslutningar, simskoleavslutningar, fotbollsträningar, fixar presenter till dagispersonalen, besöker skolan som G börjar på i höst och så försöker vi jobba. Tyvärr har jag därför inte varit här inne på ett tag.

Hänt sen sist;
Kalaset på gamla dagiset gjorde att vi längtar tillbaka till stan extra mycket. Igen. Det kändes lite bättre när vi insåg att vi inte skulle kommit in på OP om vi hade bott kvar. Jättekul att träffa alla barn och föräldrar igen.
Åter till skogen så tittar man på träden och gräsmattan och känner att det är rätt najs i busken ändå. Känns bra.
Vi har varit på barnakuten på DS med andningssvårigheter pga allergireaktion. Dagis ringde, jag kastade mig ut ur mötet, hoppade in i taxin, hade tänkt åka till dagis men blev omdirigerad till akuten, mådde kräkilla och tittade på grannbilen på Birger Jarlsgatan och undrade om han skulle bli upprörd om jag slängde upp dörren och kräktes på hans bil. Klarade mig. G hade OK syresättning och blev bättre medan vi väntade på vår tur. Andra besöket på två månader, hoppas vi gjort vårt för ett tag nu...
Jag har anmält mig som blodgivare. Hade skyhögt blodtryck.
- Det tycker inte jag är så konstigt, sa jag.
- Vad då da'?
- Jag har stressat hit, är livrädd för nålar och lider av white coat syndrome.
- Men vad gör du här då?
- Vad tror du?
- Mm. Det är ju fantastiskt det du gör.
- Get on with it! Jag vill hem till familjen och äta middag.

Nu är det bara att hoppas att mina värden duger! Steget till Tobias registret är lite större som du säkert förstår, men vem vet!?

Vad det är härligt att du fått komma hem. Jag skickar ett SMS när klockan hunnit bli lite mer. Jag kanske kan smita lite från jobbet och åka via på vägen hem.

Sköt om dig och njut av familjen!
Kram!

Anonym sa...

Låg i sängen igår kväll och smånynnade på Bossens alla grymma låtar - "I'm outlaw Pete..." tonerna nådde ända ner till kajen! Tyckte det var en bonus (men undrade om tant Agda runt hörnet från Stadion kände likadant?).

Har funderingar på att besöka Blocket och försöka komma lite närmre mannen själv på söndag!

Idag bär det av till Ua på studentmottagning.

Kramis! Louise

Jos sa...

@Callie
jag hoppas busken vinner över betongdjungeln i känslokampen. eller egentligen hoppas min egocentriska sida att ni flyttar tillbaka, så klart. fika på v ... och nu när möjligheten fanns så missade jag en fika med dig. vi tar det snart!
läskigt med Gs allergirekation, men starkt av dig att anmäla dig som blodgivare. heja! det blir din egen KBT. jag lovar.
@Lojs
blev det något möte med bossen igår?