torsdag 28 maj 2009

Nära & kära

Först kom ett glatt & gott pysselpaket paket från L, sen kom A & Js Bollywoodfavoriter per post.
Därefter kom Nin på lunchbesök med kloka ord. Och sen kom Isa, C, G och A i strid ström med "hembakta" tranbärskakor, Renée Voltaires hampachoklad (kan man röka den?) & chokladdoppade pumpakärnor samt torkade blåbär och tre påsar sura och salta bilar. Späckning pågår.

Sedan var det dags för M&Gs kvällsbesök med badrumsstök. De projektleder renoveringen av nya hemmet mitt i kaoset, vilket de gör med den äran.

Ja, dagens uppsluting av positiva, finfina sötnosar innebär att en tredjedel av alfabetet var här, tillresta från när och fjärran.

Pussar överallt mina nära och kära! Ni betyder allt.

Speciellt C som sa: "Varför vara besviken på en nedgång från 95% blaster (sjuka celler) till 18%? Det hade väl varit värre med 88%, eller hur?"

Helt rätt inställning! Nu hittade jag fokus och envishet igen. På dom bara. Cancercellerna muckar med fel tjej.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åå, sikken dag! Sikka goa grejer som levereras! Nyfiken på badrumsrenoveringsplanen. Såg ju det tilltänkta badkaret, såg schmuckert ut.

Bra C-pepp och att fokus och envishet hitta tillbaka med full kraft. Det brukar väl va så: ibland behöver man svaja ner sig för att hämta upp sig. Oavsett kamplust, depression eller ilska. Ligger man å svajar på mellan-mellan hela tiden kanske man har svårt att få nyanser i livet.

Bajs-Bajen. Suck. Förlust igen. Var är din andra kompis som ska va här och också Bajen-prata förutom oss två??

Kram, over and out for kvällen, ont i halsen här så pejlar hur det känns för morgondagens besök.

Anonym sa...

Godmorgon!

Satt och bläddrade lite i SvD i morse och läste följande:

"Nödrop fick fler att lämna blod. Blodgivare har strömmat till efter tisdagens nödrop från Akademiska sjukhuset i Uppsala"

Tänk vilken genomslagskraft din blog har ;0)

Stora kramar från Irja & killarna

Jos sa...

@Piiiv
Tur det finns telefön, n'est-ce pas? Krya på dig nu!
Pepp är alltid bra, och nu vet du i vilken ände jag å det allra ödmjukaste tycker att du ska starta. Lägger jag mig i? Har för mkt tanketid.
Nik föll till föga och köpte grönvitrandiga tröjor och gröna brallor till killarna. De vill INTE ha babyblå MFF-kläder. Bra val?!
@Irja
oh la la, du tillsriver mig alltför stor ära. Men många vänner har lämnat blod och kollar benmärg. Det är fantastiskt!