onsdag 6 maj 2009

Hunkar

Har valt vänner och sjukhus med omsorg.

Här står hunkarna på rad sent om kvällen för att avlägga kafferepsbesök på rummet.
Vältränade läkarhunkar. Med imponerande specialistkunskaper.
Som får sköterskorna på fall. Av båda könen.

Är inte det väldigt kul?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, frodas det hunkar! Gah, coolt! Intryck, du bad om intryck. Ett solgråmulet (?) Farsta. Öh, märklig kombination. Men det är moln men halva himlen skiner. Eller så är jag vimsig efter aerobic. Den tvingade jag mig till för övrigt. Var så där harmonisk som få, that time of the month, ja du vet ju redan. I morse ville jag bråka på alla i t-banan, "för hög musik", "sluta smacka tuggummi, tonårsspeta", "sluuuuta knäck fingrarna, männscha". Ja, så där höll det på. Tills jag gick av t-banan. Då grät jag. Kom till jobbet. Kom ihop mig lite med en kollega, fast det hade nog hänt ändå, en annan dag med. Sjöng på lunchen, ja även det vet du ju. Och sen Bajen vs aerobic. Aerobic vs Bajen. Äkta kärlek och sitta still. Eller "ååååh, så bra å skutta omkring och se graciös ut" och röra på sig. Det blev det senare. Kalmar leder nu, så hade behövt gå. Men nu är jag träningsvärkad och svettig som få.


Övriga intryck. En kvinna jag mötte på gatan, gick med nån form av kort klänning som satt fast i strumpbyxorna där bak. Det som alltså syntes där bak var trollor och strumpbyxor. Hm. Borde sagt till, men trodde två andra sprang ifatt henne om det. Men det visa sig, när de alla var långt borta att de bara viskade om henne. Öh.

Jag blev ihopkrokad med en man på vägen ut ur t-banan. Oj, sa jag, jag kroka visst i dig, oj, sa han, haha, eller jag i dig.

Dusch, Grey's anatomy och nudlar.

Hoppas vi kan ses imorrn. C pejlar.

Bamsekram, du är bäst, och dina tappre riddare där hemma med!

Evert

Jenni sa...

Jos, du är så stark så det är galet. Jag hejar på härifrån Hammarby Sjöstad. Såg att Nik och grabbarna fått mat, det var ju en idé jag hade...men jag får ta dagishämtningen istället :)Jag får prata med Nik, ringer honom efter helgen angående barnvagnen och annat.

Intryck?
Jag skulle kunna kopiera delar av inlägget innan, i allafall första stycket. Vad är det för problem folk har när de är på tunnelbanan/bussen? Jag skulle vilja läxa upp folk varenda morgon och eftermiddag. Vet inte om det har med min något runda och växande mage men det är många som skulle behöva uppfostras där ute. Idag på morgonen var folk lugna men jag vet, på eftemiddagen kommer jag möta folk som går in i mig och folk som sitter still så när man ska ut från sin innerplats får ropa ursäkta 10 gånger, sen stampa folk på fötterna och sen hoppa över. Inte flyttar de på sig när man ska ut ur vagnen heller. Men då gör jag mig riktigt stor, får inte jag komma ut ska minsan ingen komma in - och stor det kan jag verkligen göra mig.
Och Bajen ska jag inte prata om, jag var där, blev arg, gick hem och vill ha pengarna tillbaka. Lite småkallt var det också. Vidrigt uselt spel...juniorfotboll...Detta är deras jobb, de får betalt för att lira fotboll, så gör de inte det, lirar alltså. Det är som om jag inte skulle klara av att sätta på min dator på jobbet eller skriva på tangentbordet.

Här på jobbet har vi nu fått kommunicera det vi inte tidigare fick kommunicer, du vet vad...alla partners har blivit smått "chockade", inte så konstigt så här en månad innan release. Sån't är livet, en axelryckning och sen fortsätter man att jobba med något annat (typ skriva inlägg här :) ).

Sköt om dig nu vännen, när är bästa tiden att ringa dig?

Kram & Puss
Jenni

Jos sa...

hahahaha, underbara vardagsreferat och miljöbeskrivningar!
sötisar, det slår mig först nu att ni är otroligt lika. vi år ta en tjejmiddag senare, så ni får lära känna varandra. E utförde Js matidé, lustigt. ni tänker lika. E jobbar f ö där J bor, så ni kan ju ha krokat i varann på väg till/från jobb/hem. eller setts på match. där borde jag också synas. tar det nästa säsong. när dom lirar lite bättre. är ju lite (infektions)känslig nu.
@J: ditt jobb som kommentator här uppskattas spökmycket. så ta bet sem från det andra med gott samvete när andan faller på. jag kan betala dig i bäbisgrejer, okej? klappa maggen.
och ringa kan man jämt. tid har jag gott om ... kram!