måndag 10 september 2007

Skön klänning

Den numera kvartersberömda, gröna, sköna klänningen jag inhandlat fick idag en ny kommentar. "Är du gravid igen eller är det bara en väldigt söt klänning du har på dig?", undrade duktiga sopranen. S (som var med för första ggn - välkommen! & skit i Rossini) och jag storskrattade. Den gröna, sköna är söt och modern. Det betyder att den är a-linjeformad (eller ngt sånt) i tunikamodell. Precis som gravidklänningar. Måste skaffa skärp. Har ju en getingmidja att åter visa upp för världen. No more kladdkaka.

Och apropå kladdisar. Ville ge äpple till fröken idag. Hade slängt ihop en chokladkaka för att muta kunden att ge JES! kommunikation fler uppdrag. Man får inte vara dum. Spurtade till mötet. Som flyttats till vårt kontor. Men alla medarbetare hos kunden tittade längtansfullt på kaka, melonglass och dito amarettotoppar. Stackats anställda satar, tänkte jag, och gav dem hela anrättningen. Sprang sedan fortfort söderut. I regn och rusk. Men med lätta steg efter att ha gjort en god gärning. Väl på kontoret hade MMS skickats "mm vad gott med annans kaka". Tji fick de. Flytta möten? Utan att meddela. Måste ha krismöte om kommunikationsbyråns internkommunikation. Men köpta blåbärsmuffins är också goda. Perfekt GI.

2 kommentarer:

CATOVENTURE sa...

Välkommen till bloggträsket. Skall bli spännande att följa dig och de dinas äventyr. Genom vardagen. Och kanske genom en fest då och då!

Lycka till!

/CATOVENTURE

S... sa...

Härligt, din paj med allamöjligabäri var fantastisk så de var säkert helnöjda!

Välkommen till!!!