fredag 18 september 2009

Efterlysning

Gillar du argbiggor med galghumor?
Och är frisk som en nötkärna?

De tre musketörerna är förkylda = förbjuden frukt i Uppsalas stadsträdgård , så jag efterlyser härmed någon som vill valla mig i parken en timme om dagen. Intresserad?

8 kommentarer:

Tjockalocka sa...

Jag kommer gärna dagtid nästa vecka! Maken åker USA imorgon bitti så helgen är körd, men jag tar gärna ledigt ett par timmar från jobbet för att träna i parken!

Unknown sa...

Hej!
Jag passar in på din efterlysning:)! Är 35, har två småtjejer, är rak, roliga (säger de flesta)och är för tillfället helt frisk (och barnen också). Jag jobbar dessutom på Akademiska sjukhuset (Nationellt centrum för kvinnofrid, med information och webb). Har följt din blogg ett tag och är hänförd över din vilja och din humor! Skulle få vara en ära att få gå med dig någon lunch... Jag förstår att efterlysningen var mer riktad till din familj och vänner, men om jag någon gång skulle kunna vara till någon hjälp så tveka inte att höra av dig!

Kämpa på! Kram/ Annika

Markattan sa...

Ja tänk om jag kunde, då skulle du få se på argbigga. Tyvär befinner jag mig långt ifrån och är strängt upptagen av sådant där viktigt, som jobb och så.

Räkna dock lugnt med att jag tänker på dig och hejar på och håller tummar.

Markattan, om än lite tyst

Anonym sa...

Jag kommer gärna på onsdag, alternativt torsdag. Dagtid. Kram Sara

Singelmamman sa...

Menar du allvar? Jag är superfrisk och kommer när du vill. Bor i Bandhagen, inga avstånd.

Jörgen sa...

Hej Vännen,

Fick idag reda på din situation. Det är för jävligt men som många andra utmaningar du bemästrat kommer du även att göra det denna gång också. Hade jag varit i närheten skulle jag mer än gärna komma och strosa med dig på samma sätt som du "strosade" när vi stod i vattnet på midsommarafton i Malaga -97 och njöt av Vodka Redbull, det var tur att du höll styr på mig, Niklas och Stille... vilken sommar och vilket äventyr!!! Kämpa på!
Supermånga styrkekramar från Jörgen

Anonym sa...

Lugnt och fint, andas in, andas ut, d är ett mirakel. Ta det lugnt nu Jossan för helskotta. Du är snart ute. /a

pappa sa...

KOmmer när du vill, som jag sagt. I vår planering ses vi på måndag, men kan komma tidigare på besök om du vill, vilket jag erbjudit dig. Kram Pappa