tisdag 24 mars 2009

Tant?



Tog en välbehövlig rensa-hemmet-paus för att rensa hjärnan och lungorna med frisk havsluft i helgen. Lillebrors kommentar fick mig på fall:
"Nu e ja arrrg på din höft som inte kan sitta i bilen för å åka till landet."

Vårliga skogspromenader, Snödroppar i trädgården och strandfynd i Badviken ena dan å så nyfallen snö nästa. Aprilväder i mars. Klimatförändring?

Upptäckte att storebror har blivit lätt miljöförstörd, då han fortsatte rensandet även i fritidshuset. Glad i hågen kom han ner med en spännande, oöppnad låda. Min 25-årspresent från vänlig vän som tyckte jag fyllde tant. Då. Det tyckte inte jag, utan gömde och glömde lådan längst in i klädkammaren.

Igår kunde jag inte förneka tidens tand längre. Fick diagnosen kotförskjutning med åtgärden träning, behandling och korsett för att slippa steloperation. "Du är ju trots allt bara 34, så det borde du slippa." sa OMT-specialisten. Tackar.

Så efter sångrepet togs tingesten fram. Sprillans då, oanvänd. As good as new, now. Och jag sov som en prinsessa på ärten. Samma känsla som att knapra morfin. Inga bekymmer bekommer mig när jag slappnar av fullständigt ...

... på min Carmen Deluxe värmedyna!

Inga kommentarer: