onsdag 9 januari 2008

Analkande kändisbröllop?


Dränerad på några rör blod och undersökt med olika instrument i öron, näsa och hals sitter jag och väntar på en diagnos och blir glatt förvånad över att i doktorns skvallerblaska läsa att en kompis ska bli en ärbar man. Allt "enligt säkra källor", så då måste det ju vara sant.

Grattis P! Och grattis till blivande frugan och kändissyrran som fångat mannen, myten, näsan.

Detta måste firas med en anekdot:
När tjejgänget behövde "stan's snyggaste hunk" som kidnappare på barndomsvännens möhippa ställde P upp utan att blinka. Och agerade extra trevligt blomsterbud, så väl att den blivande bruden skickade ut den blivande maken eftersom hon förväntade sig lite dans. Men ack. I stället bar han henne på starka armar ner till Sergels torg där hon sattes vid ett bord med skumpa och jordgubbar. En lördag förmiddag i juni. Hon räknade lydigt till hundra innan hon tog av ögonbindeln och då insåg var hon befann sig. Vi sprang fram efter en god stund, och hennes första fråga blev, lite oväntat:

- Var är killen?

Och det var fler som undrade. Okända kvinnor fotograferade tilldragelsen på Plattan, med fokus inställt på den muskulöse i stället för huvudpersonen, samt bad om hans telefonnummer.

Nu är han olovligt byte. Och har börjat vänja sig vid kamerablixtar och intrikata frågor. Så bröllop eller ej, stort lycka till!

Inga kommentarer: