måndag 19 november 2007

Smidig släktträff



Dagens Zlatan:
"Det är roligare att avgöra hemma ju!"




Fredag:
familjemys (efter kaos)

Lördag:
Solig heldagspromenad (kvartsmara i stan') med stopp för lägenhetstitt och Mojolunch med farfar & snart uppflyttad faster/gudmor. Eftermiddagsmingel med storebror i Fältan. "Jag ska hjälpa Tomten att hitta julklapp till lillebror faktiskt." (Alla var där, är en sliten fras ... som stämmer. Dessutom finns ju allt i vårt närmaste köpcenter. Varför spendera en heldag i City? (Oj, vilken lång parentes.)) Lyckad fina-fisken-middag med utökade familjen. Valde vänner, vino fino & rökig whisky i stället för mållös bortamatch den här lördagen.

Söndag:
Lunch med morfar & Atti, tvångsluftning av seg morfar på kort djurgårdsvarv. Avyttring av babyskydd (till faderns stora sorg - no more babies, med yttepyttig brasklapp; OM det i en avlägsen framtid skulle bli aktuellt med ytterligare familjemedlemmar är den gamla bilbarnstolen omodern) som ska hysa styvkusin. Smarrig fika hos nyinflyttade gamla bekanta och numera dagiskompisar i spatiös våning med fiskögspanorama, "smart eletronik" och vinkällare som ingår i månadsavgiften. Nybyggen är inte illa!

Och sedan infann sig tröttheten som fick mig att glömma allt. Middag är exempelvis helt överskattat. Dock var man och barn av annan åsikt.

Inga kommentarer: