onsdag 28 januari 2009

Ett år sen ...


... och sönerna har pratat om Den Underbara Resan varje dag sen dess. "Munken på berget var bäst, och seglingen, och simma med fiskar som vi matade med banan ochochoch allting!"
Stora, viktiga händelser i livet minns man. Även om man bara råkade vara 1½ då.

Som av en händelse, medan storebror och jag ser naturprogram, kommer plötsligt älskade lillfastern upp på datorn, nyss framme i Goa. Och ingen tiger i världen kan slita min lilla stora kille från datorn. Han skriver och skriver, mycket bakåfram och fullständigt obegripligt, men full av frågor och förmaningar. Så med viss hjälp får han fram budskapet: "VI VILL KOMA DIT. DU MÅSTE ÅKA MED då. GÅ INTE I SKOGEN. AKTA ORMEN BITER."
Tack gode Gud för tekniken.
Just nu är flera vänner där, på olika håll i thailandet. Och visst längtar vi tillbaka, mest barnen tydligen ... men i år är det tema vintersport som gäller. Killarna övar skridsko träget varje dag på IP med dagis, skidpremiären klarades med bravur. Spark, kälke, pulka, åklapp ... Så snälla Bore, kom tillbaka! Åre utan snö är liksom inte samma sak.

Men då kan vi iofs låtsas att vi är i hettan igen, lite artificiellt på Holiday Club. Får man byta liftkort mot simpass?

Inga kommentarer: