tisdag 10 november 2009

Jag får spel


Storebror fick ett Nintendo DS i 5-årspresent av sin farfar.

- Oj, det där är ganska svårt, bara han inte blir ledsen om han inte klarar det., viskade jag till maken.

Tji fick jag. Efter exakt två minuter.

- Det här är kul ju. Kom å spela, mamma. Bli inte ledsen om du inte klarar det bara.

7 kommentarer:

Callie sa...

Aha, det är därför du inte bloggar. Du har en ny kärlek!! :-)

Seriöst; är det ngt att rekommendera? Vi funderar på att tomten ska komma antingen med DSi eller Wii. Det vi är oroliga för är att vår lille pöjk inte kommer acceptera de regler om hur länge man får spela, ja utan att få spel alltså. ;-)
Det är svårt nog idag när man får låna förälders dator och spela under kort tid, men att ha Wii eller DSi är ju HÖGSTA drömmen. "Mamma det är faktiskt bara vi i hela [ortsnamn] som inte har ett sånt här!!". Eftersom du vet var vi bor så vet du också att han nog har rätt! Asgarv.

Men du; välkommen hem!!! Hälsa Ejes! Det är viktig medicin som musketörerna måste inhandla till dig!

Kolina sa...

Hahaha!! Underbart.

Anonym sa...

Hej vännen!
Ledsen att jag inte hört av mig på ett tag. Det var toppen att få fira Hallowen med DIG och resten av familjen förra helgen. Hoppas ni hade fortsatt trevligt hemma hos A och fikade riktigt ordentligt. Ledsen för mitt snabba uppbrott men vi hann iallfall i tid till simskolan. Var du trött efteråt? Ni promenerade väl dessutom? Ta det lugnt, lova det! Är du hemma i stan nu? Hur går det? Killarna måste iallafall vara överlyckliga! I fredags blev jag faster till en liten Olivia. Lika fantastiskt varje gång och oj vad små och söta de är. Stor kram till dig och familjen / Åsa

Louise sa...

Hej vännen!

Skönt att du är här i stan. Jag förstår att trots kustens underbara friska luft, längtar man efter lite liv och rörelse ibland, än om utanför fönstret. Såg just Ingessons tal igår, de 5 min jag såg - visa ord som vi alla bör ta till oss.

Själv ligger jag mest här hemma och tofflar omkring i lägenheten, på beordran av Doktorn - vila. Imorgon är jag 36 fulla veckor, så det är superskönt. S kom 36+4 och det gick bra, så jag känner mig lite lugnare. Vi får se när den lilla vill komma till världen.

Stor kram, L

Anonym sa...

Fick själv spö av C i fäktning idag, men vann i bowling och ett lika i wakeboard ( Sports Resort på Wii). Måste VABa lite oftare. Hann även med att provköra gasbil och äta thai till lunch. Hon var inte så värst sjuk...
Annars är höjdaren när E spöar C i backhoppning. M (2) är inte riktigt där ännu, men har i alla fall fått en egen Mii ( person).

/o

Anonym sa...

Hans kloka uppmaning ringer i huvet på mig: ska'ru testa ellerrrr? Och så provar man men hänger inte med medan han vant flinkar på alla knappar och löser olika nivåer.

På tåget från Götlaborg med teknikproblem 1) resulterade i byte av lok. Teknikproblem 2) utslagen korglutning vilket gör att resan e lagom vinglig.

Kram å hörs snart! Piiv

Anonym sa...

Vad skönt att höra att du är återförenad med familjen i stan. En kombination av havs- och stadsluft är kanske idealisk. Man kan ju faktiskt få nog även av det bästa ibland!

Kramar Caroline