torsdag 9 juni 2011

Studentflak och tågtak

Man testar nåt nytt och cyklar en timslång omväg till jobbet på fastande mage efter att endast ha sovit några ynka timmar. Dålig idé.

Sedan försöker man lura trilskande tekniska verktyg och får ett gurumeddelande rakt i ansiktet. Dålig idé.

Därefter vill man bryggluncha sin medhavda räkmacka med dinglande ben över vattnet och himlens portar öppnas. Så det blir ytterligare en usel idé.

Sedan snurrar allting på skärmen allt fortare medan man stapplar omkring mellan möten på sina trendiga träskor. Vilket otroligt nog får polletten att trilla ner och man tar lyxlirarbåten hela vägen hem till sin stadsdel, på soldäck i sällskap av en len café au lait. God idé.

Att sedan sommarfesta med högljudda, glada småbarn på dagisgården är en smula tröttande men ett smart drag. Speciellt eftersom man sedan kommer hem till studentfestande, brölande men lyckliga storbarn på kvartersgården.

Lillebror i toppform som Saade på tågtak och resultatet av många månaders övande av det framträdandet samt Idas sommarvisa har varit något repetativt, men resultatet var särdeles gott. Intet öga torrt. Medan skrålandet av "Fy fan va vi é braaa", som ännu ekar mellan husen, inte frammanar samma positiva känslostorm. Trots att jag verkligen försöker tänka nostalgiska tankar som hindrar en dålig balkongskrikaridé.

God natt?

Inga kommentarer: