onsdag 30 november 2011

Nyanserat om dataspel

I vågorna efter SVTs rapportering från Gamex, och den pudel de tvingades göra, kommer här en nyanserad artikel om det svenska dataspelandet som omsätter mer än filmindustrin och som tar en allt större plats i svenska hem, såväl bokstavligen som bildligen. (Sic!)

torsdag 24 november 2011

Vila

Utan balans men med frossbrytningar stapplade jag på planet, stöttad av familj, föräldrar och fin barndomsvän med dotter. Detta efter att ha sovit två timmar och kräkts tre gånger.

Landade på den stora kanarieön som ett darrande vrak, men efter första doppet i Atlanten var kroppens protest mot en alltför hektisk tid bortglömd.


Hela härliga högen (11 personer) i havet. (Utom morfar fotografen.)

Åter i verkligheten efter en undergörande vecka i huset vid strandkanten med glada barn, smågalna upptåg och upp till fyra träningspass om dagen mår jag som en prinsessa och har återigen lovat mig själv att aldrig mer arbeta med hälsan som insats. Kan bara konstatera att det är fascinerande farligt att ha belönats med ett galet roligt jobb.

fredag 4 november 2011

Galning

Galet.
Denna japanska kejserliga jonglering, tokpimpa pumpande lastbil på Gamex och vid startskottet bokstavligen golvas av flera ton nördig kärlek.

Galen.
Av att varken mannen eller jag i detta nu inte riktigt hinner med sönerna som trots museibesök och skogsutflykter med kompisar varje dag gråter för yttepyttepetitesser var morgon och kväll, eftersom stundande semester kräver jourjobb mer eller mindre dygnet runt.

Gal.
Snart av lycka över att äntligen vara på väg till värme och oändliga bad med hela familjen.

Gala.
Blir det när kirurgen karvat bort sista cancern. Moahahaha.